Heufs Volksfeest

Algemeen

Geschiedenis

Het Heufs Volksfeest bestaat al meer dan 25 jaar. Het is begonnen als kleinschalig buurtfeest van één dag voor nog geen 100 mensen. Door de jaren heen is het Heufs Volksfeest uitgegroeid tot een driedaags evenement met van alles erop er eraan. Zo zijn het ballonnen oplaten, vogelschieten en de rommelmarkt jaarlijks terugkerende items. Deze activiteiten worden telkens weer aangevuld met nieuwe activiteiten zoals een kindersurvival, een talentjacht en een wielerronde. Dit zijn slechts enkele voorbeelden van het gevarieerde activiteitenprogramma dat wij jaarlijks organiseren. Ook dit jaar is er uiteraard weer genoeg te doen voor jong & oud tijdens het Heufs Volksfeest.

Ook zijn de muziekacts ieder jaar weer anders en doen wij er alles aan om de juiste sfeer te creëren voor een geweldig feest. Zo hebben we onder andere optredens gehad van Sugar Lee Hooper, Melrose, Manilla, Hike en nog velen anderen.

In 2012 is het oude bestuur opgestapt, nadat zij vele jaren met plezier het Heufs Volksfeest georganiseerd hebben. De organisatie van het Heufs Volksfeest is overgenomen door een compleet nieuw bestuur. Voor meer informatie over het nieuwe bestuur zie het kopje bestuur.