tvdehoven

tvdehoven

Tennis Vereniging de Hoven 

Tennisvereniging De Hoven kenmerkt zich door tennis op recreatie niveau, gezelligheid en de inzet van vele vrijwilligers. Gedurende het hele jaar worden er veel activiteiten georganiseerd om leden en niet-leden (bij open toernooien) actief aan de tennissport deel te laten nemen. Met name ons open “Jo Barendsen”- toernooi in de maand september/oktober is, naar het aantal deelnemers gezien, een absolute topper in de regio.

De inzet van de vrijwilligers maakt het mogelijk dat er nog steeds sprake kan zijn van aangename contributie- en consumptieprijzen. Al sinds de oprichting van de vereniging (november 1981) is er sprake van een stabiel ledenaantal (± 150 leden).

Naar onze mening geeft het verbondenheid aan van de leden maar ook dat je als vereniging datgene kunt bieden waardoor de leden zich blijkbaar bij onze vereniging “thuis” voelen. De tennissport beoefenen in een ongedwongen sfeer met ruimte voor beginners en gevorderden is eigenlijk wat “TV De Hoven” u als nieuw lid te bieden heeft. Voor het proeven van de echte “sfeer” van de vereniging nodigen wij u dan ook graag uit.

Meer info op:

www.tvdehoven.nl