Heufs Volksfeest

Bestuur

Heufs Volksfeest 2019
Een mooie driedaagse staat voor de deur!

Nog even… en het Heufs Volksfeest 2019 gaat van start! (Heujjjj!!!) Wederom staan er veel leuke activiteiten, fijne muziek en genoeg eten & drinken op de agenda. Kortom, meer dan genoeg om er samen een mooie driedaagse van te maken met vooral veel gezelligheid.

Er zijn een paar veranderingen in het programma.

Op veler verzoek is de Après ski Party nu op de zaterdagavond! Jawoll!!

De kleedjes markt is verplaatst van de vrijdagmorgen naar de zaterdagmorgen.

Vorig jaar zijn er heel veel glazen verdwenen, wij willen jullie dan ook vragen, glas leeg lever hem in. Of zet ze in de daarvoor bestemde bakken. Deponeer ze niet in de afvalbakken.

Volgend jaar bestaat het Heufsvolksfeest 40 jaar! Daar willen wij een groot feest van maken. Dus kunnen wij wel wat extra hulp gebruiken. Lijkt het jouw wat om ons daarbij te helpen? Dan horen wij dat graag!

Niet te vergeten… Ook dit jaar weer neemt Stichting Volksfeest de Hoven deel aan het initiatief “Hart voor de Achterhoek” van de Rabobank Noord- en Oost-Achterhoek. Hierbij kunnen leden van de Rabobank Noord- en Oost-Achterhoek van 5 september tot en met 19 september 2019 een stem uitbrengen aan verenigingen en/of stichtingen die zij een warm hart toedragen. Stem op ons!! Het bedrag dat wij hierdoor gesponsord krijgen komt ten goede aan het Heufs Volksfeest. Kijk op www.rabobank.nl/noa voor meer informatie.

Wij hebben er weer zin in en gaan ervan uit jullie ook. Tot snel!

Het bestuur